Jezik

Konferencija o informaciono - komunikacionim tehnologijama

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će PK RS – Područna privredna komora Banja Luka i partneri u projektu WeB – We Enforce Businesses  od  2. do 5. decembra 2014, u hotelu Bistrica na Jahorini organizovati Konferenciju o informaciono-komunikacionim tehnologijama. 
Sadržaj Konferencije je prilagođen preduzećima iz oblasti IKT, privrednim komorama, organima uprave, malim i srednjim preduzećima kao korisnicima IKT alata, fakultetima i drugim subjektima zainteresovanim za ovu oblast. 
U današnje vrijeme kada smo obuzeti rješavanjem svakodnevnih problema i prepreka, potrebno nam je mjesto gdje ćemo se sresti sa drugim stranama koje istu oblast posmatraju iz drugačije perspektive. Konferencija o IKT je prilika za unapređenje saradnje i snažnije povezivanje preduzeća, nauke i uprave. Takođe, učesnici će razmjeniti informacije i iskustva, svako iz svog ugla, prezentovati proizvodni program i usluge ali i upoznati se sa novim rješenjima. Ovo je prilika da objavite ili čujete nove ideje, ostvarite kontakte i održite sastanke, te lobirate za svoje interese. Medijska pažnja i međunarodni učesnici objezbjediće publicitet i mogućnost razvoja regionalne saradnje.
Konferenciju organizuje Područna privredna komora Banja Luka uz podršku partnera u projektu WeB ili We Enforce Businesses. Područna privredna komora u poslednje dvije godine uspješno implementira projekat WeB kojeg sufinansira Evropska unija iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć. Ovim projektom se jača kapacitet privrednih komora za učešće u političkom dijalogu i procesu donošenja odluka pri formiranju poslovnog okruženja u BiH za IKT preduzeća kroz regionalnu razmjenu iskustava, unapređenje dijaloga sa donosiocima odluka, formiranje tijela za lobiranje i podizanje svijesti o upotrebi informaciono-komunikacionih tehnologija u poslovanju. Aktivnosti projekta su najvećim dijelom usmjerene na podršku preduzećima iz oblasti IKT, međutim, koristi od projekta će imati i sva privredna društva koja žele da unaprijede svoje poslovanje intenzivnijom primjenom IKT u poslovanju. Više o projektu možete naći na www.col.ba 
Obavještavamo Vas takođe, da će u hotelu Bistrica od 3. do 5. decembra biti održana konferencija COMETa koju organizuje Mašinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a ista je komplementarna sa Konferencijom IKT.
 
Više o Konferenciji možete saznati na web@bl.komorars.ba  051 215 564 i 051 215 637
 
Program Konferencije
 
Program Konferencije o IKT from komorabl
 
 

 

Ostavi komentar