Jezik

Edukacija zaposlenih u komorama

U Banjalučkoj komori je od 29. do 31. januara 2015. održana radionica „Elektronsko poslovanje i unapređenje odnosa sa članicama upotrebom IKT alata”.
Na radionici je učestvovalo 30 zaposlenih iz 8 privrednih komora iz Bosne i Hercegovine.
U skladu sa zahtjevima učesnika u ranijim aktivnostima projekta, radionica u Banjaluci se sastojala iz tri dijela:
  • naučene lekcije na seminaru održanom u julu 2014. i postignuti rezultati,
  • napredni nivo ePoslovanja i
  • unapređenje efikasnosti komore i odnosa sa članovima sa naglaskom na upotrebu IKT alata u poslovanju privredne komore.
Predavači na radionici su bili Dragan Varagić (www.draganvaragic.com), Ranko Petrušić (InfoArs) i Dragan Močević (Parametar).
Šest učesnika radionice koji su prema ocjeni koju će provesti predavač usvojili najviše znanja, će dobiti priliku da učestvuju u studijskoj posjeti Privrednoj komori Trsta i nekoliko naučno-tehnoloških parkova u regionu s ciljem sticanja praktičnih znanja o upotrebi IKT alata u radu privredne komore.
Ukupna ocjena zadovoljstva radionicom je 3,76 od mogućih 4.
Radionica je organizovana u sklopu projekta WeB. Područna privredna komora Banja Luka nastavlja provođenje projekta WeB (We Enforce Businesess) koji je sufinansiran iz IPA. Cilj projekta je ojačati privredne komore u BiH i njihove kapacitete za učešće u političkom dijalogu i procesu donošenja odluka pri formiranju poslovnog okruženja u BiH za preduzeća iz oblasti IKT kroz regionalnu razmjenu iskustava, unapređenje dijaloga sa donosiocima odluka, formiranje tijela za lobiranje i podizanje svijesti o ePoslovanju.

Više fotografija možete pogledati ovdje.
 
Agenda
 
Program v2 from Igor Pandzic

Ostavi komentar